Aprašymas

1.Mūsų produktai yra suskirstyti į du tipus: kairėje ratai ir dešiniąja kelio.Jūs turite aiškiai suprasti, prieš pateikiant užsakymą, siekiant išvengti klaidų perkant.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis bet, kurio metu.

Jei jums reikia tik priekinėse vairuotojo kojų kilimėliai, prašome įsigyti Tik PRIEKINIS KILIMĖLIS.Jei jums reikia tik galinės eilės vairuotojo kojų kilimėliai, prašome įsigyti Tik ATGAL KILIMĖLIS。Jei jums reikia nustatyti, grindų kilimėliai, prašome įsigyti 1 rinkinys grindų kilimėliai.

Skirtingos kainos

Q: Ką daryti, jei produktas netinka mano automobilis?

Prašome pasakyti mūsų klientų aptarnavimo apie savo automobilio modelį, prieš perkant produktą, ir mes tinkinti produktą pagal savo automobilio modelį.Šiuo pagrindu, grindų kilimėliai gavote, nėra taikomos jūsų automobilį, ir mes kompensuos jums, grąžinamoji išmoka arba išsiimti produkto.

Jei jūsų modelis skiriasi nuo mūsų prekės nuorodą aprašymą, prašome susisiekti su mumis..

6. Pastaba: Mes ne padėti jums sumokėti muito (kaip mes turi mokėti tarifus mūsų šalyje), ir mokesčiai skiriasi, priklausomai nuo šalies.Pasitarkite su vietos jūrų departamentas.

7. Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome man duoti gerų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių.Ačiū.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis ir leiskite man žinoti, kur problema, ir mes padėsime jums ją išspręsti.Nes mūsų tikslas yra pasiekti 100% klientų pasitenkinimo.

8. Ginčas: Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, o ne atskleisti ginčo, kaip mes turime galimybę padėti jums išspręsti visus klausimus.

Jei nenorite spalvos sąrašo galite pasirinkti norimą spalvą iš šių nuotraukų ir informuoti klientų aptarnavimo

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5