Aprašymas

Su visomis spalvomis ir supasi judesio, jis privalo pareikšti šypsena veide.Plius, tai lengva įdėti ir netrukdo nuomonės.

Produkto dydis: 4*4*3cm|1.57*1.57*1.18 cm

Gaminio medžiaga: derva

Produktų Sąrašas:

Automobilių kiaulių dekoro*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patobulintas Saugaus Vairavimo: Patirtis, saugiai ir patogiai važiavimo patirtis su Automobilių Kiaulių Dekoro, giriasi kompaktiškas ir ne obstrukcine išvaizdą, kuri skatina regėjimo aiškumo ir saugios konstrukcijos išvengti bet kokių nelaimingų atsitikimų kelyje.

2.Universalus Ilgis: Pakelti jūsų automobilio žavesio su mūsų Automobilių Kiaulių Dekoro, kad funkcijos reguliuojamas ilgis, pagal jūsų pageidavimus.Be vargo pakabinti jį ant prietaisų skydelio ar galinio vaizdo veidrodis su įtraukti virvę.

3.Žaismingas kelių pal: Šis automobilis kiaulių dekoro yra skirtas žaismingas paršelių supasi ant automobilio.Ji išlaiko savo vairavimo įdomi ir gyva, o užkirsti kelią liūdesį ir sumažinti regėjimo nuovargis.

4.Žavinga Apdaila: Pagamintas iš geros kokybės, bekvapis derva, ji gali pasigirti švelnus paliesti ir pilnas spalvų dizainas, kad livens iki bet kurios vietos.Saugus ir eco-friendly, tai puiki dovana gyvūnų mylėtojai.

5.Universalus apdaila: Šis automobilis kiaulių dekoras gali būti naudojama kaip dekoracija jūsų namus, sodą, ar biurą.Galite papuošti stalą, pakabinti jį į sodą, ar bet kur jūsų namuose.Jis yra mielas ir žavinga, be vietos.

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5