Aprašymas

Tai geležies magnetinio lapo telpa bet kokio mobilaus ryšio telefono ir saugiai pritvirtinti prie bet kokios magnetinės automobilių mount ar stovėti.Mėgautis puiki patirtis, šis plonas ir lengvas plokštė, kuri yra plačiai naudojama bei suderinama su dauguma atvejų.

Dydis: 4*4*0.03 cm/4.5*6.5*0.03 cm

Medžiaga: Alloy

Taikoma: Telefonas, Metaliniai Lipdukai, Magnetinio Kalno

Sąrašas:

Telefonas Metalo Lipdukai Magnetinio Kalno *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stora adsorbcijos: metalinės plokštelės, telefono magnetas turėtojas prilimpa prie jūsų telefono arba byla su stipriais klijais, užtikrinti saugų prisirišimą prie automobilio pritvirtinti.Ji priešinasi turbulencija ir vibracijos, išlaikyti savo telefoną į vietą ir savo vairavimo saugus

2.Ilgalaikių: Šio metalo plokštės yra skirtos atlaikyti nusidėvėjimą ir trunka ilgą laiką.Ji yra pagaminti iš geležies magnetinis lapas, kuris tinka labiausiai magnetiniai telefonas stovi ir belaidžio ryšio kroviklių.

3.Ne įkyrus: metalinės plokštelės yra tik 0,5 mm storio, taigi, jį nebus įtraukti visus urmu į jūsų telefoną.Tai lengvas ir patogus laikyti, ir tai tinka bet kurio mobiliojo telefono modelio.Jūs vargu ar pranešimas, tai yra.

4.Paprasta naudoti: galite mėgautis puiki patirtis su bet kuriuo telefonu, magneto laikiklio tiesiog pritvirtinti metalo plokštė jūsų telefono arba atveju.Jis turi stiprių klijų, kuri leidžia lengvai įdiegti ir pašalinti.

5.Platus naudojimas: Šis metalo plokštė telefono magnetas turėtojas yra ne tik suderinamas su dauguma mobiliųjų telefonų ir prietaisų, bet ir su įvairiomis magnetinio automobilių stovai, telefono turėtojų, ir belaidžius kroviklius.

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5