Aprašymas

Savybės:

1. Automobilių saugojimo organizatorius yra geriausias visų rūšių transporto priemonėms.Ji yra labai atlikimo ir organizavimo priemonės, maisto prekių parduotuvės, stovyklavimo įranga, žaislai, maisto produktai, sporto prekes, ir kt.

2. Komplekte aušintuvas maišas super šilumos izoliacija, kietas, arba šiltų gėrimų/maisto.Jūs galite įdėti ledo tiesiai į jį, aušinimo efektas gali išlaikyti valandas.

3. VISUREIGIS kamieno organizatorius yra įrengta 4 skyriai, aušintuvas maišelis, 1 šone kišenė, ir 6 akių kišenės.Ir pagrindinį skyrių galima nustatyti iš naujo, pašalinti skirtukais.

4. Su sulankstomas dizainas, šio automobilio saugojimo kamieno organizatorius užima labai mažai vietos, ir jis nebus perkelti į automobilius su 3 reguliuojamais dirželiais.

5. Pagamintas iš aukščiausios 600D Oksfordo, stovyklos kamieno organizatorius yra atsparus vandeniui, patvarus, ir daugkartinio naudojimo.Built-in PP valdyba ir sunku vandeniui atsparus skydas, kad jis tvirtas ir tvirtas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Kamieno Organizatorius

Medžiaga: 600D Oxford medžiaga

Dydis: apie 92*33*28.5 cm/37*12.6*11in

Pakavimo Sąrašas:

1 x Automobilio bagažo skyriaus Organizatorius

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Saugojimas: Tinka naudoti namuose ar įdėti savo transporto priemones.Automobilių saugojimo organizatorius suteikia patogią organizavimo ir laikymo gėrimai, maisto produktai, bakalėja, mažų elektronika, įrankiai, sporto prekės, valymo reikmenys, ir smulkių namų apyvokos daiktų.

2.Su Izoliacija Aušintuvas Krepšys: automobilio galinės sėdynės organizatorius yra įrengta izoliacija ir nepralaidžiose aušintuvo sekcijos, jūs galite laikyti savo gėrimai ir maisto produktai, šalti ir šilti.

3.Nuimamas ir Plečiama: Šis VISUREIGIS kamieno organizatorius teikia 4 kamerų ir aušintuvas maišelį.Jūs galite lengvai keisti dydį sunkvežimių organizatorius pašalinti skirtukais. 1 šoninės kišenės ir 6 akių kišenės suteikia papildomos erdvės mažus daiktus.

4.Išardomi Dizainas: automobilių saugojimo kamieno organizatorius galima patogiai sulankstyti toli, kai jo nenaudojate.Jis apima 3 reguliuojami dirželiai, siekiant išvengti slydimo į jūsų transporto priemonės ar organizatorius yra pilnas arba tuščias.

5.Patvarus ir Stiprus: didelis automobilių krovinių organizatorius yra pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordas su dviguba sustiprinta susiuvimo.Built-in PP lenta su kietu vandeniui skydelio apačioje užtikrina, kad bagažo organizatorius gabena sunkius daiktus be lenkimo.

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5