Aprašymas

【Visą gyvenimą trunkančio Sekso Partnerį】- vidutinis makšties dydis yra 21-28 mm pločio.ZD039 galvos skersmuo 22mm. 7 skirtingus vibracijos režimus ir dažnius, nuo silpnos iki stiprios, tiek pradedantiesiems, ir patyrusiems vartotojams.Įdomus kiekvieną parametrą, yra ne tik jūsų lūkesčius!

【 Pirštu-patiko Dizainas 】 - Tai piršto vibratorius, sekso stimuliatorius yra 6.8 cm ilgio, ir kaklo yra pakreiptas 30 laipsnių, kaip ir galinga vibracija, pirštais glostydama savo klitorio ir patekti į makštį sklandžiai.Kiekvieną odos ji palietė yra drebulys.

【Squirting Malonumą Sekso Žaislai 】 G-taško vibratorius turi galią sužadinti moterų lytinis potraukis.Savo elegantiška forma ir gera liesti, kad masturbacija procesas nepaprastai nuostabi.ZD039 puikiai dera gylis ir struktūra makštį, kad jums padėti tiksliai stimuliuoti jūsų G-spot .Naršyti g vietoje ir suteikti tiksli stimuliacija, galutinį seksualinį malonumą sukelia squirting.

【4-in-1 Vibratorius ir Kūno-saugi Medžiaga,】 - ZD039 taip pat gali būti klitorio vibratorius, spenelių stimuliatorius, analinis kaištis, arba visus jautrius kūno vietas.Pagaminti iš kokybės silikono, netoksiškas, bekvapis ir hipoalergicznych, nekenksmingas žmogaus organizmui ir sklandžiai, kaip tikra oda, tai taip pat super tylus ir diskretiškas!Garsas tai G-taško vibratorius negali viršyti 50 decibelų.

【 Smart šildymo 】-Dukart spustelėkite pradėti šildymo, jungiklis mygtukas pradės mirksėti raudona lemputė.

Produktas turi palaukti 3-5 minutes, pastovaus šildymo.

【USB Įkrovimo 】 - USB įkrovimo Su įkrovimo laikas 2 valandomis, teikiančios 1,5 valandos naudoti, jums niekada nerimauti bėga olf galia.Nešiojamų dydžio, geriausia suaugusiųjų žaislas, skirtas kelionės.

【Pakuotės ir Po garantinis】 -Mes rūpinamės jūsų privatumą labai rimtai!Mūsų žaislai bus pristatytas jums į diskretišką pakuotę, todėl nereikia nerimauti, sumišimą, kai jūs gaunate juos.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, 24 valandas rūpestinga ir profesionalias paslaugas, jums!

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5