Aprašymas

Nešiojami Vibratorius Analinio Sekso Žaislai Analinis Vibratorius Dildo su 10 Vibracijos & Mojuoti Modelius, Analinis Kaištis Suaugusiųjų Žaislas Moterims, Prostatos Massager Vyras Sekso Žaislas, Vibracija, Butt Plug Analinio Sekso Žaislai Moterims

* Ar * Ar【10 Vibravimo & Mojuoti Modelius】

Mūsų analinis vibratorius dildo siūlo platų juslinė patirtis su savo įspūdingą pasirinkimo 10 vibravimo ir mojuoti modelius.Švelnus, dantį ankštiniai, kad statyti tikintis, kad intensyvus, ritmo vibracija, kad jus į malonumo viršūnę, šis žaislas suteikia universalumo, kaip niekas kitas.Su kiekvieno naudojimo, ištirti naują pasaulį ekstazio ir malonumas.Jis sukurtas, siekiant patenkinti savo unikalius troškimus, užtikrina, kad kiekvienas susitikimas yra tokia pat unikali kaip ir jūs.

✅【Nuotolinio Valdymo】

Pasirūpinti savo malonumui kelionę su komplekte nuotolinio valdymo pultas.Lengvai reguliuoti parametrus, perjungti modelius.Nuotolinio valdymo funkcija prideda patogumo ir įspūdžių į savo intymių akimirkų.Ištirti naujų aukštumų malonumą su mūsų nešiojami vibratorius analinio sekso žaislas, skirtas tiek vyrams, tiek moterims.Tai universalus suaugusiųjų žaislų ir pora sekso žaislas, kuris gali būti naudojamas kaip prostatos massager vyrai ir kaip vibracija butt plug moterų.

* Ar * Ar【Ergonomiškas Dizainas】

Mūsų analinio sekso žaislai moterims yra kruopščiai paruošta su jūsų komfortą galvoje.Moterų sekso žaisliukų", ergonomiškas dizainas užtikrina saugų ir patogiai, pagerinti savo intymių patirčių.Nesvarbu, ar esate mėgaujasi solo malonumais arba dalintis jais su partneriu, šis turiningas dizainas padidina savo malonumą.Atraskite puikiai tinka ir tegul ergonomika sustiprinti kiekvieną akimirką palaimos.

✅【Įstaiga-Saugaus Medžiagos Ir Vandeniui】

Mes teikiame pirmenybę savo saugumą ir pasitenkinimą.Pagaminti iš premium, įstaiga-saugaus silikono, šis analinis dildo moterų sekso žaislas, ne tik suteikia realus pojūtis, tačiau taip pat garantuoja saugią ir sveiką patirtis.Be to, g spot vibratorius s vandeniui dizainas atveria pasaulio vandens nuotykius, be vonios ar dušo.Vibruojantis analinis kaištis valomos yra lengvas, užtikrinti higienos ir ramybė.

* Ar * ar【USB Įkrovimo ir Lengvai Atlikti】

Pamiršti apie nuolat keisdami baterijas.Mūsų analinis žaislai moterų vibrtaors yra USB įkrovimo.Funkcija šis vyras sekso žaislas prostatos massager užtikrina, kad esate visada pasirengę nepertraukiamo malonumo.Jo kompaktiškas ir diskretiškas dizainas leidžia lengvai atlikti, leidžia jums imtis savo malonumui kelyje, todėl jūs niekada be pasitenkinimo. 【Diskretiška Pakuotė & Klientų Aptarnavimo】

Esame pasiryžę teikti galutinį klientų patirtį.Mūsų suaugusiųjų žaislų būna diskretiška pakuotė, užtikrinti savo intymius nuotykius likti savo maža paslaptis.Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, skirta mūsų klientų aptarnavimo komanda yra čia, kad padėtų jums padėti.Kai pasirinksite mūsų suaugusiųjų sekso žaislai, jūs investuoti į neprilygstamą patirtį, remiama kompanija, kuri tikrai rūpinasi jūsų malonumui ir gerovę.

Atsiliepimai

Naudoju šį NON STOP, nes jį gavau . Tai universalus ir veikia ypač gerai dušas . Visiškai pasikeitė žaidimo man ir mano partneris . TIKRAI PIRKTI DAR KARTĄ !

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5