Aprašymas

Su mūsų Kaklo Pagalvę, galite keliauti į komforto.Ši pagalvė prisitaiko prie jūsų kaklo ir galvos, ir gali būti naudojama daug įvairių dalykų.Tai paprasta parduotuvės ir išpakuoti, nes tai supakuota į neperšlampamą maišą.Ideali dovana bet keliautojas, nesvarbu, ar jie nori perimti automobilių, geležinkelių, ar lėktuvą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kelionės Pagalvę

Medžiagos medžiaga: gryna medvilnė

Įdarui: atminties putos

Dydis: (vidut.) 32*26*14cm/12.6*10.24*5.51 cm

Svoris: 450g

Rekomenduojama minios: turizmas, verslo kelionės minios

Plovimas ir priežiūra: kailis gali būti nuimti ir nuplauti, ir vidinio branduolio, negali būti nuplautos ir veikiami saulės

Pakavimo Sąrašas:

Kelionės Pagalvę*1

Vandeniui atsparus saugojimo krepšys*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įvairių Programų: jūsų laikysena vertikaliai ir užkirsti kelią diskomfortą kaklo su mūsų kelionės pagalvę tai turtinga atrama galvai ir ergonomiškas kaklo ir smakro wrap.Puikus skrydžiams, ir važinėja.

2.Patogus Nešiojimo: Mėgautis patogiai keliauja su mūsų lengvas ir kompaktiškas kelionės pagalvę.Ji ritininis iki lengvai ir telpa į neperšlampamą maišelį lengva vykdyti.Gauti geros nakties miego lauke ir pabusti rewell-maintaineded.

3.Gerai Padarė: Ilgi skrydžiai gali būti patogiau ir prisidedu prie pagalbos šios kelionės pagalvę atmintyje putos, kurios pelėsis prie jūsų galvos ir kaklo.Dėl audinio tai, praleidžia orą, jums bus cool ir sveikas.

4.Patogi naudotis: Tiesiog išpakuokite kelionės kaklo pagalvę, tai vieta, patogiai aplink savo kaklą, ir manote, kad jūsų galva ir žandikaulio remiama kaip pagalvę palaipsniui grįžta į savo pradinę formą.

5.Graži Dovana: Ši pagalvė padarys jūsų kelionę daugiau malonus ir atsipalaiduoti, ar jūs esate automobilyje, autobusu, traukiniu ar lėktuvu.Be to, tai puiki dovana jūsų kelionės mylinčių draugų ir šeimos narių, parodyti savo susirūpinimą jiems.

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5