Aprašymas

Aprašymas:

Savybės:

1. Naudojant rašiklį jūs pajusite poveikį į savo rankas (yra daug acupoints ranka) kaip ji naudoja kaip žemės polių užbaigti grandinės.Tiesiog jūs turite pakeisti savo rankena šiek tiek arba suimkite prietaisą su daugiau savo rankų paviršiaus išvaikyti poveikį.

2. Dažnai naudojamas šios elektroninės atgal massager galėsite sumažinti skausmą, pagerinti savo nuotaiką, atsipalaiduoti, pagerinti savo odos būklę ir išvengti pirmalaikio senėjimo.Sintezės šiuolaikinių aukštos kokybės masažo pen, geros sveikatos skatinimo.Paprasta operacija, lengva nešiotis.Saugus ir efektyvus, be jokių šalutinių poveikių.

3. Kupolo formos galva, daugiausia naudojama veido raumenų atstatymui ir sveikatos priežiūros, mazgas formos galvutė, specialiai naudojama mazgas gydymo, gali būti taikomas vietos kūno dalys, sferiniai galva gali greitai sumažinti skausmą, ir dirbti veiksmingai sumažinti spaudimą.

4. Saugus ir efektyvus, be jokių šalutinių poveikių.Jis veikia dalinis kūno dalys, ir rutulinio tipo galvos taikoma greitai sumažinti skausmą, darbą, efektyviai sumažinti įtampą.

5. Jei jūs susiduria jokių problemų, apie mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame pasirengę padėti.Mes išspręsti jūsų problemas, taip greitai, kaip įmanoma.

Techniniai duomenys:

Pakuotės Dydis: 21.5*8*3cm

Bruto Svoris: 78/94g

Skelbimas:

1.Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl šviesos poveikio.

2.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 * Elektroninė Akupunktūra Parkeris(1 * AA Baterijos neįtrauktos)

arba

1 * Elektroninė Akupunktūra Pen

1 * USB Kabelis

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5