Aprašymas

Savybės:

Laikykite savo telefoną ir saugus su paplūdimio krepšys silikono telefonas Pagamintas iš tvirto silikono, ji suteikia patikimą apsaugą jūsų prietaise.

Suprojektuotos atlaikyti kasdienio naudojimo, tai telefone yra 3 spalvų kėlinio jūsų stiliaus.Jo unikalus išspausti ramsčių dizainas leidžia lengvai įdiegti ir saugi, yra tinkami, ar norite pridėti jūsų telefono viduje ar už jos ribų maišelį.

Tinka tiek vyrams ir moterims, šis telefonas yra puikus tiems, kurie nori patogiai atlikti savo telefono paplūdimyje, baseinas, sporto renginys, ar bet kur kitur.Jis gali sutalpinti įvairūs telefono dydžių ir populiariausių modelių, patenkinti įvairių vartotojų.

Paimkite savo telefoną su jumis, kur jums eiti su paplūdimio krepšys silikono telefono, Ar jums atsipalaiduoti , enjoyings plaukti, arba dalyvauja sporto veikloje, šios ensureseasy priėjimą prie jūsų prietaiso laikydami jį apsaugoti nuo vandens ir otherelement.

Su savo patvarus silikoninis statybos ir universalus dizainas, paplūdimio krepšys silikono telefono siūlome tiek stiliaus ir funkcionalumo.Pasirinkite savo mėgstamą spalvą, saugiai pritvirtinkite savo telefoną, ir mėgautis patogu turėti savo įrenginio pasiekti bet kuriuo metu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Silikonas

Dydis:Apytiksl.10.8x15.9cm/4.25x6.25inch

Spalva:Turkio/Rose/Pilka/Juoda

Komplektą Sudaro:

1x Telefono Turėtojas

Pastaba:

① .Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5