Aprašymas

Pasukti Ir Ištraukiama Automobilinis Telefono Laikiklis, Saulės Skydelis, Universalus 1080° Sukasi Telefono Turėtojas Mobilųjį Telefoną, Automobilio Savininkas Mount Patvarus

[ 360 universalus Automobilinis Telefono Laikiklis ], Pagaminti iš premium plastiko, patvarus, tačiau įmonė.Non-slip sutirštės silikono juostelę ir lenkti bazės dizainas, tai nėra lengva subraižyti, tvirtai laikykite prietaisą, kad būtų išvengta jų braižymo & nuleisti.Stilingas dizainas atrodo, paprastas ir praktiškas.

[ Aukščio Skaidrių ] sukant būdas nustatykite skaidrių,Galima reguliuoti pagal poreikius iš įvairių kampų,taip pat Gali būti perskaičiuojama plėtra,visada yra Kampas, kuris jums tinka.

[ Saulės Skydelis Telefono Laikiklis, tvirtinimas Automobilinis ] Multi-funkcija mobiliojo telefono stovas,Gali būti pateikiami į galinio vaizdo veidrodį,Gali būti pateikiami į automobilį, skydelis nuo saulės,taip pat Gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono mount namuose.

[ Ne Daugiau Žiūri ne Navigacijos ] automobilinis telefono laikiklis, montuojamas ant automobilio galinio vaizdo veidrodis ir lygiai su juo, saugoti savo akis ant kelio.Nereikia žiūri navigacijos, ir gauti daug patogiau ir saugiau vartotojo patirtį naudojant šį mobiliojo telefono laikiklį.

[ 360° Pasukti Dizainas ] naujai atnaujintas daugiafunkcinis telefono turėtojas automobilis gali būti pasukti 360 laipsnių, ir sidabro mygtuką mazgai gali būti sulankstyti ir pasukti 180°, nors saulės skydelis telefono laikiklis automobilyje yra fiksuota vienoje vietoje, telefonas gali būti pasukti į įvairias kryptis, ir gali būti greitai ir lengvai pateikti persijungti tarp vertikalios ir horizontalios nuomonę, nesvarbu, kur jums naudoti šį automobilį, saulės skydelis telefono įrašą, jūs galite rasti kampas norite blokavimo be jūsų akyse.

medžiaga: plastikas

Spalvos:: juoda + žalia /B: juoda + pilka

Pakuotės Turinys:

1 x Mobiliojo telefono laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimai

Būti viena peržiūros

Palikite savo apžvalgą

Jūsų elektroninio pašto adresai nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5